Ajanvaraus puhelimitse +358 40 0140873, sähköpostitse minna.aarnio@kolumbus.fi, http://www.Slotti.fi/booking/minnaaarnio

Aromahieronta

60min 60€ / 90min 80€

Aromaterapeuttinen hoito tehdään eteerisillä öljyillä ja klassisesta hieronnasta poiketen hierontaliikkeet ovat kevyemmät, joskin täydellisesti rentouttavat. Hieronnassa käytetään hoitavien kasviöljyjen lisäksi eteerisiä öljyjä, jotka vaikuttavat ihmisen mieleen. Hoidossa öljyt imeytyvät ihon sekä hengitysteiden kautta verenkiertoon. Öljyt valitaan asiakkaan mieltymyksen mukaan.alussa haastattelu minkä perusteella öljyt valitaan. Aromahieronta sopii esimerkiksi rentoutukseen, lihassärkyyn, ruuansulatusongelmiin, stressin poistoon, uniongelmiin, aktivoimaan aineenvaihduntaa, reumaattiset kivut ja fibromyalgista johtuvat kivut.

Hoito on rentouttava, mutta tehokas ja auttaa jännittynyttä kehoa elpymään. Esimerkiksi fibromyalgissa hoito saattaa toimia ennalta ehkäisevänä hoitona.


Facebar kasvohoito 30 min 40 € / 45 min 50 € / 60 min 70 €/ 120 min 90 €

Facebar on luonnonmukainen tapa edistää kasvojen ihon ja mielen yleistä hyvinvointia. Taustalla ovat tarkoin kehitetyt, luonnonmukaiset ja aromaterapeuttiset hoitotuotteet yhdistettynä perinteiseen, tuhansia vuosia vanhaan, mutta modernisoituun hoitomenetelmään.

Hoitomenetelmä itsessään edistää ihon nestekiertoa, tehostaa kollageenin tuotantoa, tekee ihoa elastisemmaksi ja vahvemmaksi. Hoitomenetelmä tehostaa kasvojen lymfajärjestelmää, josta syystä kasvojen turvotus vähenee saaden kasvot palautumaan ovaalinmuotoiseksi. Hoitomenetelmässä kudosta nostetaan silikonista valmistettujen imukuppien alipaineen avulla ylöspäin.

Hoitotuotteet sisältävät ainesosia, joilla on ihon hyvinvointia lisääviä erityisiä ominaisuuksia.


Bellabaciimukuppihieronta 60 min 70 € / 120 min 90 €

Hoitomenetelmässä käytetään lääketieteellisesti valmistettuja silikonisia Bellabaci-imukuppeja. Hoidon teho perustuu imukupin alipaineeseen. Imukuppiin muodostuva alipaine aktivoi pehmytkudosta ja vaikuttaa ihon syvempiin kerroksiin. Bellabaci-hoitomenetelmässä kudosta nostetaan alipaineen avulla ylöspäin. Imukuppihieronta parantaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa. Hoitotuotteiden aromaterapeuttinen tuoksumaailma on miellyttävä ja siedettävä, myös tuoksuherkille ihmisille. Hoitotuotteet eivät sisällä synteettisiä tai kehoa ja mieltä vahingoittavia ainesosia.


Intialainen päänhieronta 30min 30€ / 45min 45€

Päänhieronta lievittää stressiä ja rentouttaa. Se tuo helpotusta särkeviin sekä jäykkiin niska- ja hartialihaksiin. Niska ja hartiat kuuluvat lihasryhmiin, joihin stressi kasautuu.

Hierominen voi tuoda heti helpotusta ja lihasten jännitystilat laukeavat. Intialaisessa päähieronnassa käsitellään niska, hartia, olkavarret, pää, kasvot ja korvalehdet. Intialainen päähieronta on turvallinen, miellyttävä ja tehokas hoitomuoto.


Reiki

60min 50€

Reiki on japanilaisen Mikao Usuin 1920-luvulla kehittämä energiahoito. Reikihoidoissa terapeuttista ja parantavaa energiaa välittyy hoitajan käsien kautta hoidettavaan. Reiki-hoito rentouttaa, puhdistaa ja virkistää. Hoito kanavoituu automaattisesti juuri sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Reiki hoitaa niin fyysistä kehoa kuin mielen ja sielun tasoakin. Reiki tuo ohjausta esimerkiksi elämänmuutoksiin tai stressaavaan tilanteeseen. Reiki-hoito on turvallinen ja lempeä hoito, joka sopii kaikille.


Shiatsu 60 min 60 € / 90 min 80 €

Shiatsu on kehonkäsittelymuoto, joka perustuu kiinalaisen akupainannan perinteeseen. Shiatsu on kehitetty noin 1000 vuotta sitten. Shiatsu on kokonaisvaltainen kehonhoitomuoto, joka perustuu kehon väitetyillä energiakanavilla eli meridiaaneilla sijaitsevien akupunktiopisteiden paineluun. Hoidossa meridiaanien akupisteet käydään läpi muun muassa peukaloilla ja jalkaterillä painellen. Lisäksi hoito sisältää hierontaa, venyttelyjä ja heilutteluja. Hoitoon tullessasi, ota mukaan rennot ohuet puuvillavaatteet esim. kerrasto ja paita jossa pitkät hihat.


 CHI KUNG-PÄÄNHOITO 30 min 30 €

Chi kung-päänhoito on rentouttava hoito, jossa käsitellään pään ja niskan alueen tärkeimmät akupunktiopisteet. Pehmeät painallukset hemmottelevat kehoa ja mieltä sekä poistavat jännityksiä. Hoitoa käytetään esim. pääsärkyyn stressiin ja unettomuuteen.


Energeettinen jäsenkorjaus harjoitushoito 60 min 40 €

Bodymind Energy Balancing Method on kattava energiahoitomenetelmä, joka sisältää useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon ongelmat syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä. Ongelma voi olla fyysinen tai psyykkinen. Hoitaminen tapahtuu seisten, istuen tai hoitopöydällä. Hoidon aikana käydään keho kokonaisvaltaisesti läpi. 

Mitä voidaan hoitaa: Hoito voi olla avuksi kaikentyyppisissä ongelmissa, kuten kiputilat, tunnetason ongelmat, autoimmuunihäiriöt, immuunijärjestelmän ongelmat, elimellisesti häiriöt ja kehon asentovirheet. Energiahoito vaikuttaa pääasiassa hermojärjestelmän kautta ja on siksi kokonaisvaltainen.

Hoito aloitetaan alkuhaastattelulla. Varsinainen hoito aloitetaan energeettisellä jäsenkorjauksella, jolla korjataan asentovirheitä. Muita tekniikoita käytetään tarpeen mukaan. Lopuksi tehdään kivun hoito jos tarpeellista. Hoitoon kannattaa tulla rennoissa vaatteissa.


Fibromyalgia hoito harjoitushoito 60 min 40 €

Kevyt aromahieronta, jossa käytetään fibromix hierontaöljyä. Fibromix hierontaöljy edistää ihon ja elimistön hyvinvointia koko- tai osavartalo hieronnassa tai vartalo öljynä. Öljy elvyttää lymfan kiertoa ja aineenvaihduntaa, hoitaa unettomuutta, kohottaa mielialaa ja lievittää reumaattisten vaivojen kipuiluja. Hoitoa ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille.


Kuumakivihieronta

60 min 65 €

Kuumakivihieronta on kokovartalohieronta joka rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Kivillä hierottaessa vaikutus perustuu lämpöön ja kivien tuomaan painon tunteeseen kudoksella. Lämmön vaikutus leviää verenkierron välityksellä kaikkialle kehoon.


Tulossa

Äänimaljarentoutus yksilöhoitona 60 min 70 €


Tuoksupaja 

– valmista itsellesi tarkoitukseen sopiva uniikki tuoksu 25 € / hlö

Varaa aika itsellesi tai kavereillesi ja tule valmistamaan uniikki tuoksu eteerisistä öljyistä sekä jojobaöljystä. Tuoksu voi olla esim. parfyymi, uniöljy, vaihdevuosiöljy tai stressiöljy. Tai voit myös tehdä itsellesi nenäinhalaatiopuikon. (sis. 2 kpl roll-on tuoksua)